Weekend- en vakantieopvang

Wij hebben onder andere een:

 

Thuiszitters coach

 

Autisme coach

 

HB coach

 

HSP coach

 

ADHD coach

Logeerweekend

 

Het komt voor dat een kind met of zonder diagnose zich niet goed raad weet met zijn of haar vrije tijd. Dit kan problemen geven in het gezin omdat het kind veel aandacht naar zich toe trekt.

Hoe fijn zou het niet zijn dat u als ouder/verzorgende wordt ontlast en uw kind zich vermaakt en wat leert. Dat is toch een win-win situatie?!

 

Zoals eerder aangegeven vinden wij het belangrijk dat u wordt ontlast en dat uw kind het naar zijn zin heeft. Dit kan met ons logeerweekend.

Wij vinden het van belang dat de kinderen, na vaak een moeilijke tijd achter de rug te hebben gehad, een weekend beleven waar ze met plezier op terug kunnen kijken.

Wij willen dat het logeerweekend een leuke en prettige ontspannende ervaring voor de kinderen is met sport en spel, creatieve activiteiten en het stimuleren van samenspel. De doelen zullen wij niet uit het oog verliezen die bij de intake naar voren zijn gekomen. Zoals :

  • samenwerking,
  • omgaan met conflicten,
  • sociale contacten,
  • zelfredzaamheid, etc.

 

Wat wij vooral ook doen is de talenten die de kinderen hebben benadrukken. Zodat hun zelfvertrouwen toeneemt en zij hierdoor succes ervaren.

Kinderen en ouders mogen tijdens het logeerweekend contact met elkaar houden, als ze daar behoefte aan hebben. Zij mogen dan in de vroege avond, na het avondeten, privé met hun ouders bellen.

Wij vinden de samenwerking met ouders zeer belangrijk en nemen de ouders en kinderen zeer serieus. Na elk weekend houden wij contact en geven door hoe een en ander is gegaan. Wij ontvangen ook graag van u een reactie. Uw mening is belangrijk!

Evaluatiegesprekken na het weekenden ervaren wij als gewenst.

Wij raden ouders of verzorgers aan een aantal weekenden bij ons af te nemen. Uw zoon of dochter hoeft dan niet steeds aan weer nieuwe groepsleiders of kinderen te wennen.

 

Wanneer?: 10 tot 12 maal per jaar

Waar?: Kijkduinpark en nog veel meer.

Hoe? : In de week vóór het logeerweekend ontvangt elke deelnemer een uitnodiging met tijden en deelnemers

Hoe laat?: Aankomst: vrijdag tussen 16.00 – 16.30 uur

Ophalen: zondag 16.00 uur - 17.00 uur

 

Kinderen gewoon anders!